Menu Close

LITTLE VENICE

Diagnosis
With the restrictions of sympathetically matching neighbouring houses within the conservation area, this project involved the construction of a large modern basement including swimming pool below the property and extending beneath the rear garden. 

Solution
External Bituthene waterproofing protected the rear roof area and a full cavity drain membrane system protected the whole basement internally. Stonehouse took full responsibility for all aspects of water penetration to the basement across this design.

Enquiries

To book a survey or if you have a question which needs our help please complete the following form or call 01491 577 560.

How may we help?

Please fill out this short form so we can be even more efficient & precise in the solutions we offer

Verified by MonsterInsights